Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Téli saláta nem csak télre

Téli saláta nem csak télre
Téli saláta nem csak télre
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem a salátákat, akár hirtelen sült csirkemell mellé is, köretként. Ez az egyik kedvencem.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sóból, cukorból, citromléből, mustárból, tejfölből salátaöntetet készítünk, borssal, kaporral fűszerezzük. (A megadott mennyiségek ízlés szerint változtathatók, ki mennyire édesen vagy savanykásan kedveli az öntetet.)
  2. A zöldségeket megtisztítjuk, megfelelő méretűre aprítjuk. Néhány uborkakarikát és pár kocka lilahagymát félreteszünk a díszítéshez.
  3. A salátaöntetbe belekeverjük a zöldségeket és az almát, a félretett uborkával és hagymával díszítjük, néhány órára hűtőszekrénybe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 14 061
elküldve: 2
receptkönyvben: 154
elkészítve: 13/13
Facebookon megjelent: -

szakács

frenchbullie

Mióta szakács: 2014.03.19.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

kapros-tejfölös zöldsaláta, vegyes saláta, zöldségsaláta tejfölös mártásban

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

290
tejföl 375 g
cukor 2 púpozott ek
0 ízlés szerint
citromlé 3 ek
mustár 1 ek
bors 0 ízlés szerint
kapor 0 ízlés szerint
káposzta 40 dkg
sárgarépa 2 közepes db
fekete retek 15 dkg
kígyóuborka 15 dkg
alma 15 dkg
lila hagyma 1 kis fej