Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes-tárkonyos csirkeragu erdélyi módra

Tejszínes-tárkonyos csirkeragu erdélyi módra
Tejszínes-tárkonyos csirkeragu erdélyi módra
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom, egyszerű leves.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Apróra vágott hagymát és a karikára szeletelt répákat olajon megfuttatjuk.
  2. Kockára vágott csirkemellet ezen fehéredésig sütjük.
  3. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
  4. Hozzáadjuk a tejszínt és a vizet, fedő alatt készre főzzük.
  5. Citromlével és tárkonnyal ízesítjük.
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 207
elküldve: 0
receptkönyvben: 59
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1085 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

raguleves, csirkeraguleves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

379
csirkemell filé 60 dkg
vöröshagyma 2 közepes db
napraforgó olaj 4 ek
sárgarépa 1 közepes db
fehérrépa 1 közepes db
főzőtejszín 3 dl
víz 2 l
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tárkony 2 kk
citromlé 0.5 citromból nyert