Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tavaszi tál

Tavaszi tál
Tavaszi tál
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon várom a tavaszt. Próbálom az ételeimbe is belecsempészni :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felkarikázzuk a kolbászt, és egy serpenyőben megpirítjuk az olajon.
  2. Hozzáadjuk a megpucolt és cikkekre szeletelt hagymát, és megsütjük.
  3. A káposztát megmossuk, és rátesszük.
  4. A burgonyát héjastól megfőzzük, majd megpucoljuk, és felkockázzuk.
  5. Hozzáadjuk a káposztás alaphoz, ízlés szerint sózzuk, és pár percig együtt sütjük.
  6. A főtt tojást és a retket felkockázzuk, és a tetején elszórjuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 957
elküldve: 1
receptkönyvben: 30
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1129 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges egytálétel, savanyú káposztás krumplis egytál, zöldséges egytál savanyú káposztával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

667
kolbász 30 dkg
napraforgó olaj 5 ek
lila hagyma 2 közepes db
savanyú káposzta 25 dkg
burgonya 80 dkg
0 ízlés szerint
főtt tojás 4 db
retek 4 db