Szilvamártásban sült csirkeszárnyak
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 9% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
572
kcal
- 9% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
1145
kcal
- 9% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
107
kcal
- 9% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 37.8 g
Zsír
-
Összesen 26 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 11 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 221 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1639.6 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 36 mg
-
Kálcium 42 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 51 mg
-
Foszfor 295 mg
-
Nátrium 1210 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 47.8 g
-
Cukor 42 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 290.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 44 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 21 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 13 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 29 micro
-
Kolin: 176 mg
-
Retinol - A vitamin: 18 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 295 micro
-
β-crypt 42 micro
-
Likopin 2714 micro
-
Lut-zea 125 micro
Összesen
572
kcal
- 9% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 75.5 g
Zsír
-
Összesen 52 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 22 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 10 g
-
Koleszterin 442 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3279.3 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 72 mg
-
Kálcium 84 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 103 mg
-
Foszfor 590 mg
-
Nátrium 2421 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 95.6 g
-
Cukor 84 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 581.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 87 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 41 mg
-
D vitamin: 20 micro
-
K vitamin: 16 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 26 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 57 micro
-
Kolin: 352 mg
-
Retinol - A vitamin: 36 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 589 micro
-
β-crypt 84 micro
-
Likopin 5428 micro
-
Lut-zea 251 micro
Összesen
1145
kcal
- 9% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7 g
Zsír
-
Összesen 4.8 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 41 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 305.3 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 8 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 55 mg
-
Nátrium 225 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.9 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 54.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 8 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 33 mg
-
Retinol - A vitamin: 3 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 55 micro
-
β-crypt 8 micro
-
Likopin 505 micro
-
Lut-zea 23 micro
Összesen
107
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
Csirkeszárnyakhoz
- A csirkeszárnyaknak a végét levágjuk, a többi részét mosás után besózzuk.
- A ketchupot egy edénybe tesszük, hozzáadjuk a cukrot, a szilvát összeturmixoljuk, az összes hozzávalót az edénybe tesszük, citrom levét hozzáadjuk, és 10-15 percig összefőzzük.
- A csirkehúst egy kis sütőedénybe tesszük, a szilvapácba beleforgatjuk, a maradékot pedig aláöntjük a húsra.
- Fóliával letakarjuk, és szép sötét bordóra megsütjük, rizzsel tálaljuk. Ha a ketchup erős, akkor nem kell hozzá külön csípős szósz.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 25 perc
- Elkészítettem: 3 alkalommal
- Receptkönyvben: 120
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 3979
- Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 29.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Szeretjük a kicsit csípős, pikáns ízeket, nos ez ide tartozik.