Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szárzellerkrémleves

Szárzellerkrémleves
Szárzellerkrémleves
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ismét egy tavaszi finomság, nagyon kellemes ízvilágú leves.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajon egy csipet sóval párolni kezdjük a felkarikázott újhagymát, a kisebb kockára vágott burgonyát, majd hozzáadjuk a megtisztított kisebb darabokra vágott szárzellert, és tovább pároljuk.
  2. Ezután felöntjük vízzel, hozzáadjuk a darabokra vágott almát, a leveskockát, sót, borsot, felforraljuk, majd lefedve puhára főzzük.
  3. Ha megfőtt, a tűzről levéve egy botmixerrel simára dolgozzuk. Ezután hozzáadjuk a mascarponét, elkeverjük benne, visszatesszük a tűzre, éppen csak egyet forralunk rajta, és kész. Ha szükséges, után ízesítjük
  4. Én pirított sonkával és metélőhagymával tálaltam.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 153
elküldve: 0
receptkönyvben: 33
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Katharosz

Mióta szakács: 2013.01.10.
478 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

halványítózeller-leves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

204
halványító zeller 40 dkg
újhagyma 3 közepes db
burgonya 2 közepes db
alma 1 közepes db
leveskocka 1 db
szőlőmagolaj 3 ek
mascarpone 5 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
víz 10 dl