Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szalámival és sajttal töltött röszti

Szalámival és sajttal töltött röszti
Szalámival és sajttal töltött röszti
60 perc / előkészület: 30 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha azt hitted, hogy a rösztit csak köretként lehet tálalni, akkor itt az idő, hogy kipróbáld ezt a sajttal és szalámival töltött változatot vacsorára, vagy a hétvégi bulira!

hozzávalók / 10 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát meghámozzuk, és sós vízben félpuhára főzzük. Egy nagy tálba lereszeljük, majd hozzáadjuk a száraz alapanyagokat, a reszelt fokhagymát és jól összegyúrjuk.
  2. Benedvesítjük a kezünket, majd lecsippantunk a masszából, és tenyerünk segítségével kilapítjuk. A szalámiszeleteket félbehajtjuk, a sajtot 2*2 cm-es kockákra vágjuk.
  3. A kilapított krumplis keverék közepére helyezünk egy szalámit és egy kocka sajtot, majd óvatosan hengereket formálunk.
  4. Forró olajban 1-2 perc alatt aranybarnára sütjük, majd papírtörlővel felitatjuk a maradék olajat.
  5. Magában, köretként vagy tejföllel mártogatósként tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 616
elküldve: 1
receptkönyvben: 62
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
1135 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: közepes
kategória: tapas
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 10 főre

egyéb elnevezések

töltött burgonyafánk

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

447
burgonya 2 kg
finomliszt 150 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
oregánó 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd
szalámi 150 g
sajt 200 g