r
Nosalty Logó

Sült oldalas lilakáposztával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Pimkie
Sült oldalas lilakáposztával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A húshoz

A káposztához

Összesen 865 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A húshoz

A káposztához

Összesen 4331 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A húshoz

A káposztához

Összesen 135 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.1 g

Zsír

  • Összesen
    70.6 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    211 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1259.3 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    174 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    398 mg
  • Nátrium
    550 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.1 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    355.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    271 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    142 mg
  • D vitamin:
    191 micro
  • K vitamin:
    94 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    174 mg
  • Retinol - A vitamin:
    134 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1640 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    48 micro
  • Lut-zea
    792 micro
Összesen 865 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    185.6 g

Zsír

  • Összesen
    353.1 g
  • Telített zsírsav
    133 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    124 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    54 g
  • Koleszterin
    1055 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6296.3 g
  • Cink
    30 mg
  • Szelén
    251 mg
  • Kálcium
    869 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    382 mg
  • Foszfor
    1988 mg
  • Nátrium
    2750 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    115.3 g
  • Cukor
    47 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    1775.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1356 micro
  • B6 vitamin:
    10 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    709 mg
  • D vitamin:
    956 micro
  • K vitamin:
    468 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    55 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    221 micro
  • Kolin:
    870 mg
  • Retinol - A vitamin:
    671 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8202 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    240 micro
  • Lut-zea
    3961 micro
Összesen 4331 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    11 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    195.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    62 mg
  • Nátrium
    85 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    255 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    7 micro
  • Lut-zea
    123 micro
Összesen 135 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A káposztához

Elkészítés

A húshoz

  1. A húsokba egy hegyes, éles késsel apró réseket vágunk, ezekbe teszünk 1-1 gerezd fokhagymát, majd az egészet sózzuk, borsozzuk. A húsok alá teszünk egy kevéske olajat.
  2. Előmelegített sütőben, lefóliázva kb. 40 percig pároljuk, majd a fóliát levéve további 40-50 percig sütjük, amíg szép piros nem lesz.

A káposztához

  1. A káposztát vékonyra szeleteljük.
  2. A vajat egy magas falú edényben megolvasztjuk, rátesszük a káposztát, megfűszerezzük, és kb. 25-30 percen keresztül kis lángon pároljuk. Párszor megkeverjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 80 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 45
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 3929
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez volt a szombati ebédem.

Hozzávalók

A húshoz

A káposztához

Címlapról ajánljuk

További cikkek