Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns paradicsomos oldalas

Pikáns paradicsomos oldalas
Pikáns paradicsomos oldalas
85 perc / előkészület: 10 perc sütés: 75 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vasárnap délelőtt improvizáltam a konyhában abból, ami épp kéznél volt, és nagyon jól sikerült.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az oldalast felvágjuk több darabra, megmossuk, sózzuk, a hegyes erős paprikát felszeleteljük.
  2. A húst a felszeletelt erős paprikával hőálló tálba helyezzük, ráöntjük a paradicsomlevet, hozzáadjuk a rozmaringot, erős paprikakrémet és a préselt vagy felaprított fokhagymát. (A paradicsomlé talán működhet felhígított sűrítményből is, én házi készítésűt használtam.)
  3. Lefedjük fóliával, és 180 fokon kb. 1 óra alatt puhára pároljuk.
  4. Eltávolítjuk a fóliát, és visszahelyezzük 15 percre a sütőbe.
  5. Zöldséges rizzsel tálaljuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 909
elküldve: 1
receptkönyvben: 25
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

hagen

Mióta szakács: 2014.11.16.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sült oldalas, paradicsomos csípős oldalas, paradicsomlében sült pikáns oldalas

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

536
sertésoldalas 1 kg
0 ízlés szerint
hegyes erős paprika 1 közepes db
paradicsomlé 10 dl
rozmaring 0.5 teáskanál
csípős paprikakrém 2 kávéskanál
fokhagyma 5 gerezd