Sült kacsacomb 8. - barna sörös
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Epercsók
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
- 9% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 31% Zsír
Összesen
753
kcal
- 9% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 31% Zsír
Összesen
3011
kcal
- 9% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 31% Zsír
- 59% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 21.1 g
Zsír
-
Összesen 70.8 g
-
Telített zsírsav 24 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 34 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 137 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 464.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 23 mg
-
Kálcium 27 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 31 mg
-
Foszfor 261 mg
-
Nátrium 116 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.7 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 134.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 90 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 47 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 26 micro
-
Kolin: 61 mg
-
Retinol - A vitamin: 90 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
753
kcal
- 9% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 31% Zsír
- 59% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 84.3 g
Zsír
-
Összesen 283.3 g
-
Telített zsírsav 95 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 135 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 37 g
-
Koleszterin 547 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1859.7 g
-
Cink 10 mg
-
Szelén 92 mg
-
Kálcium 107 mg
-
Vas 18 mg
-
Magnézium 123 mg
-
Foszfor 1045 mg
-
Nátrium 463 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 10.7 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 539.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 360 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 24 mg
-
D vitamin: 187 micro
-
K vitamin: 40 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 29 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 106 micro
-
Kolin: 246 mg
-
Retinol - A vitamin: 360 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
3011
kcal
- 9% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 31% Zsír
- 59% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7 g
Zsír
-
Összesen 23.4 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 11 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 45 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 153.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 9 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 86 mg
-
Nátrium 38 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.9 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 44.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 30 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 15 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 20 mg
-
Retinol - A vitamin: 30 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
248
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A combokat megmosás után megtöröljük, sózzuk, borsozzuk. (Bevagdoshatjuk a bőrét, ha szeretnénk, hogy kockás legyen.)
- Először átsütjük fent a gáztűzhelyen a bőrével lefelé kezdve.
- Majd a többi fűszerrel, fokhagymákkal együtt a sütőbe tesszük. A sörrel felöntve először letakarva, majd kb. 1 óra múlva, levéve az alufóliát, pirosodásig sütjük.
- Sütés hőfoka: 190 °C
- Sütés ideje: 90 perc
- Elkészítettem: 4 alkalommal
- Receptkönyvben: 70
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 11
- Össznézettség: 15572
- Feltöltés dátuma: 2011. április 14.
Ajánló
Én sült paszternákkal tálaltam (ez a képről lemaradt), de természetesen lehet krumplipürével, párolt, sült zöldségekkel, rizzsel stb. enni.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
Epercsók
95 recept
A kacsacomb sütése nem olyan nagy ördöngőség, mert ha csak fűszerekkel sütjük, akkor is igazi ízkavalkádja van magának a húsnak is. Ezt a sörben sütést egy színésznő ajánlotta, nekem nagyon tetszett. (Nem lesz keserű, nem kell félni!)