r
Nosalty Logó

Sült hering gombával és spárgával

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Hobbychef
Sült hering gombával és spárgával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 714 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1427 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 76 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    54.1 g

Zsír

  • Összesen
    27.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    150 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1683.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    97 mg
  • Kálcium
    301 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    184 mg
  • Foszfor
    825 mg
  • Nátrium
    260 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.7 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    580 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    213 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    34 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    108 mg
  • D vitamin:
    418 micro
  • K vitamin:
    253 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    163 micro
  • Kolin:
    216 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    1709 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2182 micro
Összesen 714 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    108.1 g

Zsír

  • Összesen
    55 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    300 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3367.2 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    194 mg
  • Kálcium
    602 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    368 mg
  • Foszfor
    1650 mg
  • Nátrium
    521 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    113.5 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    1160 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    426 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    68 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    216 mg
  • D vitamin:
    836 micro
  • K vitamin:
    506 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    325 micro
  • Kolin:
    432 mg
  • Retinol - A vitamin:
    140 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    3418 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4364 micro
Összesen 1427 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    183.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    90 mg
  • Nátrium
    28 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    186 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    237 micro
Összesen 76 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplit megmossuk, a spárgát megpucoljuk, a végét levágjuk. Feltesszük őket sós-cukros vízben főni.
  2. Amikor már majdnem megfőttek, átrakjuk őket egy serpenyőbe, amelybe öntünk a hering levéből (ami az olívaolaj mellett ecetet, vöröshagymát, fűszereket is tartalmaz).
  3. Mellétesszük a gombát, a heringeket, facsarunk rá citromot, öntünk rá fehérbort. Fűszerezzük, teszünk rá kakukkfüvet és aprított fokhagymát. Átsütjük, majd grill fokozaton kicsit megpirítjuk.
  4. Tálalunk: a tányérra teszünk két szelet halat, krumplit, díszítjük petrezselyemzölddel és virágzó kakukkfűvel.
  5. A serpenyőben lévő szaftban átforgatjuk az aprított medvehagymát, öntünk a tányérra belőle.
  6. Fehérbort iszunk hozzá.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 10
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 3139
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 15.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Sült hering gombával és spárgával
Hobbychef 738 recept

A hal úszni szeret. Nos, az enyém borban úszik.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek