Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Főként az Atlanti- és a Csendes-óceán hidegebb részeiben honos halfaj. Testhossza átlagosan 30cm, színe kékes-ezüstös. A középkorban már olyan alapvető ételnek számított Észak-Európában, mint a fűszerek, fizetőeszközként is használták. A hering húsa olajos, gazdag B12 vitaminban, kalciumban és omega-3 zsírsavban. A heringhús igen romlékony, nyers fogyasztásra alkalmatlan. Sütve vagy párolva fogyasztható, de füstöléssel tartósított változata is igen népszerű, s ezzel az eljárással a hal értékes tápanyagai sem sérülnek.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

hering alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!