Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Uborkás-rákos pirítós

Uborkás-rákos pirítós
Uborkás-rákos pirítós
nagyon gyors étel | szponzorált tartalom
22 perc / előkészület: 15 perc főzés: 2 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Frissítő és üde szendvics, ropogós uborkával, majonézes-rákos krémmel, magvakkal.
Imádjuk!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy lábasban vizet forralunk, sózzuk, majd a garnélarákokat egy-két perc alatt készre főzzük. Leöblítjük hideg vízzel, majd megpucoljuk és felaprítjuk a garnélákat.
  2. Egy tálban elkeverjük a felaprított rákot, újhagymát, reszelt citromhéjat és a levét, végül a majonézt. A krémet hűtőbe tesszük, míg elkészítjük a szendvicset.
  3. 6 szelet toast kenyeret megpirítunk, majd 2 szeletet megkenünk a magvas margarinnal. 4-4 szelet kígyóuborkával folytatjuk a sort, majd 1-1 szelet pirítós következik.
  4. Bőségesen megkenjük a rákos krémmel, majd a fennmaradó 2 szelet kenyérrel zárjuk a sort.
  5. Keresztben félbevágjuk, fapálcikákkal átszúrjuk, és fogyaszthatjuk is!
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 266
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Vénusz

Mióta szakács: 2015.02.17.
24 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, buli receptek, szilveszter
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

garnélás szendvics

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

185
garnéla 15 dkg
0 ízlés szerint
újhagyma 1 db
citromhéj 0.5 citromból nyert
citromlé 0.5 citromból nyert
majonéz 2 ek
toast kenyér 6 szelet
margarin 2 ek
kígyóuborka 0.5 db