Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgaborsó-krémleves sült kolbásszal

Sárgaborsó-krémleves sült kolbásszal
Sárgaborsó-krémleves sült kolbásszal
60 perc / előkészület: 20 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, laktató leves:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sárgaborsót főzés előtt 1 órával hideg vízbe áztatjuk és leszűrjük.
  2. Ezután az apróra vágott vöröshagymát olajon megdinszteljük, megszórjuk fűszerpaprikával. Hozzáadjuk a sárgaborsót, felöntjük a zöldséglevessel, ha felforrt, beletesszük a füstölt kolbászt, mustárt, fokhagymát, sóval, borssal ízesítve puhára főzzük.
  3. Tejföllel behabarjuk és krémesre turmixoljuk.
  4. Végül a kolbászkarikákat kevés olajon megsütjük.
  5. Tálaláskor a krémlevest tányérba szedjük, kolbászkarikákat teszünk a tetejére, és tejföllel meglocsoljuk.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 804
elküldve: 3
receptkönyvben: 76
elkészítve: 9/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejfölös sárgaborsó-krémleves, sárgaborsó-krémleves füstölt kolbásszal, tejfölös sárgaborsó-krémleves kolbásszal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

413
felesborsó 25 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 2 gerezd
lángolt kolbász 10 dkg
zöldség alaplé 1 l
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
mustár 1 ek
tejföl 1 dl
napraforgó olaj 1 teáskanál