Lángolt kolbász
671 kcal
Lusta asszony „töltött" káposztája
1138 kcal
Zsebes karaj
593 kcal
Magyaros burgonyaleves kolbásszal
908 kcal
Rakott krumpli Évi konyhájából
Leírás
Lángolással tartósított húsipari vörösáru, melyet tájanként eltérő recept szerint készítenek. A hagyományosan hozzáadott alapanyagok - melyeket a bélbe töltött darált húshoz és húsféleségekhez adnak - a só, fokhagyma, csípős fűszerpaprika, valamint bors.
452
Kalória
22g
Fehérje
-
Szénhidrát
40g
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor
100 g Lángolt kolbász
fehérjetartalom
22 g
zsírtartalom
16 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Nátrium
1700 mg
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
22 g
Zsír
telített zsírsav
16 g
ásványi anyagok
Nátrium
1700 mg
szénhidrát
vitaminok