r
Nosalty Logó

Saláta rozmaringos csirkével és fetával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Róbert
Saláta rozmaringos csirkével és fetával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 514 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2054 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 108 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    45.2 g

Zsír

  • Összesen
    31.2 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    143 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2634.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    735 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    702 mg
  • Nátrium
    1070 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    365.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    237 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    81 micro
  • Kolin:
    113 mg
  • Retinol - A vitamin:
    147 micro
  • α-karotin
    70 micro
  • β-karotin
    978 micro
  • β-crypt
    146 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    360 micro
Összesen 514 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    180.7 g

Zsír

  • Összesen
    124.6 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    572 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10537.9 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    157 mg
  • Kálcium
    2940 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    327 mg
  • Foszfor
    2810 mg
  • Nátrium
    4281 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.7 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    1463.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    949 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    175 mg
  • D vitamin:
    65 micro
  • K vitamin:
    201 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    44 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    323 micro
  • Kolin:
    450 mg
  • Retinol - A vitamin:
    588 micro
  • α-karotin
    280 micro
  • β-karotin
    3912 micro
  • β-crypt
    583 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    1438 micro
Összesen 2054 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    6.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    554 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    155 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    148 mg
  • Nátrium
    225 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    77 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    50 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    206 micro
  • β-crypt
    31 micro
  • Likopin
    271 micro
  • Lut-zea
    76 micro
Összesen 108 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk. A jégsalátát felcsíkozzuk, a kápia paprikát és a kígyóuborkát felkarikázzuk, a paradicsomot, a fetát és a parmezánt felkockázzuk.
  2. A csirkemellfilét felcsíkozzuk. Egy tálban az olívaolajat elkeverjük a rozmaringgal, és ebbe a pácba helyezzük a csirkemellcsíkokat. Hűtőben kb. fél órát pácoljuk.
  3. A pácolás után a csirkemellet forró olajban kisütjük.
  4. A jégsaláta-csíkokra helyezzük a zöldségeket, a sültcsirkemell-csíkokat és a sajtkockákat, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és megszórhatjuk különféle zöldfűszerekkel.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 37
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1204
  • Feltöltés dátuma: 2016. október 20.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Saláta rozmaringos csirkével és fetával
Róbert 1 recept

Gyakran készítek különböző salátákat, de ez volt az egész közül a legfinomabb. :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 ártalmas étkezési szokás, ami májbetegséghez vezethet

A mindennapi rohanásban csak kevesen gondolunk bele abba, hogy milyen nagy mértékben befolyásolják étkezési szokásaink a májunk működését. Érdemes odafigyelni rájuk, ugyanis idővel akár maradandó károsodáshoz vagy betegséghez is vezethetnek. Íme, három olyan étkezési szokás, ami károsítja a májat – és egy, ami segít elkerülni a bajt.