Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rozmaringos pirított burgonya

Rozmaringos pirított burgonya
Rozmaringos pirított burgonya
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors és finom burgonyaköret.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát meghámozzuk, mossuk, apró kockára vágjuk.
  2. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, rászórjuk a burgonyát és a rozmaringot.
  3. Közepes tűzön, közbe-közbe megkeverve, lefedve, aranysárgára sütjük.
  4. Mikor megpuhult, adjuk hozzá a vajat, és ízesítsük sóval, borssal.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 711
elküldve: 0
receptkönyvben: 80
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

vajon sült burgonyakockák, rozmaringos krumpliköret

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

190
burgonya 400 g
napraforgó olaj 1 ek
rozmaring 3 szál
vaj 1 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint