Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Burgonyás feltét

Burgonyás feltét
Burgonyás feltét
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezzel a feltéttel tesszük változatossá a főzelékek fogyasztását.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A főtt burgonyát megtisztítjuk, és egy nagyobb tálban kézi krumplinyomóval pépesre törjük. A főtt tojásokat lereszeljük.
  2. Az áttört burgonyához adjuk a sót, a reszelt főtt tojást, az olvasztott vajat, a nyers tojást. Jól összekeverjük, majd ezután tesszük bele a lisztet.
  3. Hagyjuk összeérni legalább 30 percet.
  4. Forró olajba egy evőkanál segítségével nagyobb galuskákat szaggatunk, és mindkét oldalát ropogósra sütjük.
  5. Langyosan kínáljuk, bármilyen főzelék mellé.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 3 359
elküldve: 0
receptkönyvben: 95
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Lizinka

Mióta szakács: 2013.12.27.
399 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
konyhatitkok: nagyi receptjei
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: köretek
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tojásos krumplifeltét, burgonyaköret, olajban sült krumplifeltét

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

415
burgonya 50 dkg
főtt tojás 3 db
tojás 1 db
vaj 1 ek
0 ízlés szerint
finomliszt 15 dkg
napraforgó olaj 0.5 dl