Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lilaburgonya-püré

Lilaburgonya-püré
Lilaburgonya-püré
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A munkámból kifolyólag jellemzően fekete ruhában vagyok, így szinte vadászom a színeket magam körül. Mindenben meglátom a csodát, ami nem fekete, és kifejezetten játék a természet adta palettával dolgozni. A vitelotte, vagy más nevén fekete (lila) burgonya elég vagány színű, de nem csak bátraknak való. Általában chipset készítenek belőle, mert magas a szárazanyagtartalma, de én most pürésítettem.

 

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A meghámozott és megmosott gumókat felkockázzuk, és megfőzzük annyi vízben, ami ellepi, majd villával durván összetörjük.
  2. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, retek csírával és zsidócseresznyével ékesítjük.
  • elkészítettem: 14 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 7 676
elküldve: 0
receptkönyvben: 3
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

CulinaRita

Mióta szakács: 2015.04.21.
49 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

burgonyapüré, burgonya köret

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

96
fekete burgonya 0.5 kg
csírák 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint