Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ropogós almasaláta

Ropogós almasaláta
Ropogós almasaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ropogós savanykás alma a legmegfelelőbb hozzá. Grillezéskor húsok mellé ajánlom.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bacont egy serpenyőben ropogósra sütjük, majd egy papírtörlőn lecsepegtetjük. Az almát megmossuk, félbevágjuk, eltávolítjuk a magházat, és vékony szeletekre szeleteljük. Összedaraboljuk a zellert, új hagymát és a zöldfűszereket is. Egy tálban jól összekeverjük, és hozzáadjuk a narancslevet, a citrom levét és az almaecetet is.
  2. Sózzuk, borsozzuk, újra jól összekeverjük, és megszórjuk az apróra vágott földimogyoróval és pirított baconnel.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 833
elküldve: 0
receptkönyvben: 34
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimran

Mióta szakács: 2017.04.28.
124 recept

receptjellemzők

konyha: angol
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: magas
fogás: köret

egyéb elnevezések

almás saláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

667
alma 3 közepes db
halványító zeller 1 közepes szár
újhagyma 1 közepes db
citromlé 1 citromból nyert
metélőhagyma 1 csokor
petrezselyem 1 csokor
almaecet 2 ek
narancslé 2 dl
földimogyoró 50 g
bacon 150 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint