Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Répatorta és muffin

Répatorta és muffin
Répatorta és muffin
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Húsvétra szinte mindig készítem.

hozzávalók / 6 adag

tészta

krém

díszítés

Szólj hozzá!

elkészítés

tészta

  1. A hozzávalókat fakanállal összekeverjük.
  2. Torta- , vagy muffin formában megsütjük.
  3. Amíg kihűl, addig elkészítjük a krémet.

krém

  1. A mascarponét a cukorral habosra keverjük.
  2. Majd a kihűlt tésztára kenjük.

díszítés

  1. A kókuszreszeléket a zöld ételfestékkel színezzük.
  2. A mascarponés krém tetejére ráhintjük a megszínezett kókuszreszeléket.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 503
elküldve: 2
receptkönyvben: 14
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

nszandra

Mióta szakács: 2012.10.31.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
alkalom: húsvét, buli receptek, vasárnapi ebéd
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

répatorta, sárgarépás muffin, zöld kókuszos répatorta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1124
sárgarépa 60 dkg
tojás 4 db
napraforgó olaj 2 dl
finomliszt 2 bögre
cukor 1.5 bögre
szódabikarbóna 2 kávéskanál
fahéj 2 teáskanál
vaníliás cukor 1 csomag
1 csipet
mazsola 10 dkg
mascarpone 25 dkg
cukor 8 dkg
kókuszreszelék 10 dkg
ételfesték 10 kávéskanál