r
Nosalty Logó

Répatorta eperrel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Hobbychef
Répatorta eperrel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 258 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 2554 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 211 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    216.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    89 mg
  • Nátrium
    44 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.7 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    278 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    1052 micro
  • β-karotin
    2511 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    133 micro
Összesen 258 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47 g

Zsír

  • Összesen
    64.5 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    390 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2167.9 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    90 mg
  • Kálcium
    470 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    264 mg
  • Foszfor
    886 mg
  • Nátrium
    436 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    437.1 g
  • Cukor
    258 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    568.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2781 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    114 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    58 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    241 micro
  • Kolin:
    383 mg
  • Retinol - A vitamin:
    249 micro
  • α-karotin
    10521 micro
  • β-karotin
    25108 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    1332 micro
Összesen 2554 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    5.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    179.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.2 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    230 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    871 micro
  • β-karotin
    2079 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    110 micro
Összesen 211 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A diót durvára vágjuk, a mazsolával együtt rumba áztatjuknéhány órára.
  2. A sárgarépát megpucoljuk,és lereszeljük. Egy tálban habverővel felverjüka tojásokat és a cukrot, hozzáadjukaz olajat, a répát, a mazsolát és a diót.
  3. Egy másik tálban elkeverjüka lisztet, sütőport, fahéjat, szódabikarbónát, csipetnyi sót, majd hozzákeverjüka répás-tojásos masszához. Beleöntjükegysütőformába, melyet vajjal és liszttel kikenünk.
  4. 180 fokra előmelegített sütőben addig sütjük,míg szép barna lesz (kb. 40 perc).
  5. A tortából szelünk egy darabot, rakunk rá félbevágott epret, s locsolunk rá csokoládé-, eper-és tojáslikőrt.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 10
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1241
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 10.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Répatorta eperrel
Hobbychef 738 recept

Csodálatos íz- és színorgia. A torta 8-10 főre elég, a rávalók 1 adagra szólnak.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek