r
Nosalty Logó

Red Velvet torta 2.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Red Velvet torta 2.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 396 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 3167 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 294 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    13.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    77 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    713 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    164 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    255 mg
  • Nátrium
    251 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.7 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    120 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    118 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    67 micro
Összesen 396 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.8 g

Zsír

  • Összesen
    108.6 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    613 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5703.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    125 mg
  • Kálcium
    1310 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    200 mg
  • Foszfor
    2039 mg
  • Nátrium
    2012 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    517.4 g
  • Cukor
    314 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    340.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    961 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    82 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    132 micro
  • Kolin:
    377 mg
  • Retinol - A vitamin:
    944 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    181 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    540 micro
Összesen 3167 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    10.1 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    57 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    529.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    121 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    189 mg
  • Nátrium
    187 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    89 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    88 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    50 micro
Összesen 294 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Szitáljuk a lisztet egy tálba a sütőporral, a kakaóporral és a sóval.
  2. Kikavarjuk a vajat a cukorral, míg krémes nem lesz. Adjuk hozzá először a tojásokat, majd a vanília aromát.
  3. A piros ételfestéket oldjuk fel az íróban.
  4. Felváltva adjuk a vajas krémhez az írót, majd a lisztes keveréket.
  5. Egy kis tálban keverjük el az ecetet és a szódabikarbónát. Hagyjuk egy kicsit buborékolni, majd keverjük a tesztához.
  6. Sütőpapírral kibélelt tortaformába megsütjük. Tűpróbát végezzünk.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 84
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 21971
  • Feltöltés dátuma: 2011. február 14.

Ajánló

Kiválóan alkalmas fondant, tejszín vagy vajkrémes torták alapjául. A gyönyörű bíborszínt főleg úgy tudjuk hangsúlyozni, ha valamilyen fehér színű krémmel töltjük meg. Mint például a vaníliakrém vagy fehér csokoládé alapú krémek.

Receptkategóriák

A red velvet torta egy bíborszínű, puha csokoládétorta.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek