Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rebarbarás muffin esz-ter konyhájából

Rebarbarás muffin esz-ter konyhájából
Rebarbarás muffin esz-ter konyhájából
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Savanykásan frissítő a forró nyári napokon.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy tálban összekeverjük a cukrot, olajat, tejfölt és vanília aromát.
  2. Összekeverjük a keményítőt a sárgaborsóliszttel és a vízzel, majd hozzáadjuk a cukros keverékhez.
  3. Egy nagyobb tálban elvegyítjük a lisztet a sütőporral, szódabikarbónával és sóval.
  4. A lisztes keverékhez adjuk a cukros masszát, és beletesszük a rebarbarát.
  5. Muffinformába kanalazzuk.
  6. Egy bögrében elkeverjük az olvasztott vajat 4 teáskanál cukorral és fahéjjal, majd elosztjuk a muffinok tetején.
  7. Előmelegített sütőben megsütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 713
elküldve: 1
receptkönyvben: 22
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

esz-ter

Mióta szakács: 2011.02.27.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, uzsonna
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: muffin
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
diéta: tojásmentes
fogás: desszert

egyéb elnevezések

muffin rebarbarával, fahéjas muffin, tejfölös muffin

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1051
kukoricakeményítő 0.5 evőkanál
sárgaborsóliszt 0.5 evőkanál
víz 1 dl
cukor 1.25 bögre
napraforgó olaj 1.25 dl
tejföl 175 g
vaníliaaroma 1 kávéskanál
finomliszt 0.85 bögre
rétesliszt 1.65 bögre
sütőpor 1 tk
szódabikarbóna 1 tk
1 csipet
rebarbara 20 dkg
vaj 3 ek
cukor 4 teáskanál
fahéj 1.5 tk