Sárgaborsóliszt

Sárgaborsóliszt

Leírás

Hántolt, felezett sárgaborsóból elállított lisztféle. Íze pikáns, intenzív, használhatjuk főzéshez, sűrítéshez, habaráshoz, azonban desszertek, sütemények készítése során használata nem ajánlott. A sárgaborsóliszt gluténmentes, így lisztérzékenyek is fogyaszthatják. A sárgaborsó kalória- és szénhidráttartalma viszonylag magas, B-vitaminokban gazdag. Fogyasztása csökkenti a koleszterinszintet.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz helyen.

7 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.