Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Hántolt, felezett sárgaborsóból elállított lisztféle. Íze pikáns, intenzív, használhatjuk főzéshez, sűrítéshez, habaráshoz, azonban desszertek, sütemények készítése során használata nem ajánlott. A sárgaborsóliszt gluténmentes, így lisztérzékenyek is fogyaszthatják. A sárgaborsó kalória- és szénhidráttartalma viszonylag magas, B-vitaminokban gazdag. Fogyasztása csökkenti a koleszterinszintet.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz helyen.

Sárgaborsóliszt alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!