2 szelet karajt kiklopfolunk, kis csíkokra vágjuk, és két evőkanál kókuszolajon megpirítjuk.
Egy tálban összekeverjük az ananászt a mézzel, a chilipehellyel és egy evőkanál szójaszósszal. Ezt ráöntjük a húsra, és hagyjuk együtt főni.
Egy evőkanál szójaszószt csomómentesre keverünk fél deci meleg vízzel, a cukorral és a liszttel. Ezt is ráöntjük az ananászos húsra, és teljes sűrűsödésig keverjük. Félretesszük egy tálba.
A pirított tésztát Teriyaki szósszal elkészítjük a csomagoláson feltüntetett módon. Hozzárakjuk a húst és az ananászt, kicsit összefőzzük, majd tálaljuk.
*hirdetés/ajánlat
elkészítés
2 szelet karajt kiklopfolunk, kis csíkokra vágjuk, és két evőkanál kókuszolajon megpirítjuk.
Egy tálban összekeverjük az ananászt a mézzel, a chilipehellyel és egy evőkanál szójaszósszal. Ezt ráöntjük a húsra, és hagyjuk együtt főni.
Egy evőkanál szójaszószt csomómentesre keverünk fél deci meleg vízzel, a cukorral és a liszttel. Ezt is ráöntjük az ananászos húsra, és teljes sűrűsödésig keverjük. Félretesszük egy tálba.
A pirított tésztát Teriyaki szósszal elkészítjük a csomagoláson feltüntetett módon. Hozzárakjuk a húst és az ananászt, kicsit összefőzzük, majd tálaljuk.
Hozzászólások
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!