r
Nosalty Logó

Quesadilla Cilantro konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Quesadilla Cilantro konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Az alaphoz

A carnitas-hoz

Összesen 989 kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Az alaphoz

A carnitas-hoz

Összesen 1982 kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Az alaphoz

A carnitas-hoz

Összesen 149 kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    71.7 g

Zsír

  • Összesen
    46.6 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    220 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2740 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    84 mg
  • Kálcium
    590 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    134 mg
  • Foszfor
    914 mg
  • Nátrium
    1005 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    74.3 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    452.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    287 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    58 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    168 micro
  • Kolin:
    157 mg
  • Retinol - A vitamin:
    239 micro
  • α-karotin
    98 micro
  • β-karotin
    496 micro
  • β-crypt
    81 micro
  • Likopin
    2187 micro
  • Lut-zea
    692 micro
Összesen 989 kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    143.4 g

Zsír

  • Összesen
    93.1 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    441 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5479.9 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    167 mg
  • Kálcium
    1179 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    267 mg
  • Foszfor
    1828 mg
  • Nátrium
    2010 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    148.6 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    904.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    574 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    84 mg
  • D vitamin:
    116 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    337 micro
  • Kolin:
    313 mg
  • Retinol - A vitamin:
    478 micro
  • α-karotin
    197 micro
  • β-karotin
    991 micro
  • β-crypt
    161 micro
  • Likopin
    4374 micro
  • Lut-zea
    1384 micro
Összesen 1982 kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    410.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    88 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    137 mg
  • Nátrium
    151 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    74 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    328 micro
  • Lut-zea
    104 micro
Összesen 149 kcal

Hozzávalók

Az alaphoz

A carnitas-hoz

Elkészítés

Az alaphoz

  1. Egy nagyobb tepsit sütőpapírral kibélelünk, erre helyezünk 2 tortillát.
  2. A koktélparadicsomokat hosszában félbevágjuk, az olivabogyókat felszeleteljük, a kukoricáról leöntjük a levét, majd ezen feltéteket a tortillákra helyezzük.
  3. Acarnitas-salfolytatjuk a rétegezést, arra a reszelt sajt kerül, s végül a tetejükre amásik két tortillát helyezzük.
  4. Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt meg nem olvad, s a tortilla barnulni kezd.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 43
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 7257
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 28.

Ajánló

A carnitas elkészítése megtalálható a receptjeim között. Természetesen bármilyen hússal elkészíthető, pl. csirkével is, ha kevesebb időnk jut a főzésre. A lényeg, hogy a hús nagyon puha, omlós legyen.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Imádok mexikóit főzni!

Hozzávalók

Az alaphoz

A carnitas-hoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek