Fajita fűszerkeverék

A fajita fűszerkeverék Mexikóból származik, húsok fűszerezésére használhatjuk fel. Sütés vagy grillezés előtt a húst pácolni kell fajitával, így kaphatjuk meg a kellemes és arányos fűszeres ízt. A fajita tartalmaz vöröshagymát, fokhagymát, paprikát, oregánót, curryt, koriandert, bazsalikomot, borsot és cayenne borsot. Tex-Mexnek is hívják ezt a fűszerkeveréket.
Bármikor.
Sötét, száraz helyen.
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
vitaminok
Sokan nem hámozzuk meg, de akik igen, azok bizonyára azonnal hajítják is a kukába az uborka héját. Nem kéne! Mutatjuk, mennyit segíthetsz szobanövényeiden, ha beveted az uborkahéjat!
NosaltyHa rendszeresen elhagyod a reggelit, annak komoly következménye lehet, mely akár a szépségedre is hatással lehet.
NosaltyAz ősz hangulatát hozza minden komfortos ragu, ami az alábbi listában szerepel: tunkolhatók, kanalazhatók, mártogathatók, utolsó cseppjükig meleget és boldogságot okoznak. Jöhet az egyik? Vagy az összes?
NosaltyA rakott hús egy laktató, gazdag és viszonylag olcsó (bár már semmi sem olcsó) comfort food, amelyre szinte lehetetlen ráunni.
Nem minden 30 perces süti receptje mond igazat: gyakran megbújik a leírásban az eltitkolt várakozási vagy hűtési idő, esetleg valami egyéb pluszmunkás galádság. A most következő édességek azonban nem hazudnak: tényleg mindegyik villámgyors!
Bár a banán nagyon finom a tejes turmixokban és a különböző smoothie-kban, a szakértők szerint mégsem érdemes bevetni. El is áruljuk, miért.