Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A mexikói földicseresznye nagyon hasonlít a zöldparadicsomra, de a kettő különbözik. A Mexikóban és Guatemalában híres zöldséget eszik nyersen, savanyítva, vagy szósznak elkészítve. A mexikói salsa verde egyik elengedhetetlen alapja. Felhasználás előtt alaposan mossuk le langyos folyó vízzel mert héján szappanos jellegű viaszos réteg van van. 

mikor vegyem

Természetes környezetében a nyári hónapokban szüretelik, de egész évben elérhető különleges boltokban. 

hogyan tároljam

Hűtőben, újság papírba vagy papírzacskóba csomagolva. Ha küldő héja még fedi a gyümölcsöt, nincs szükség hűtőre.

Mexikói földicseresznye alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!