r
Nosalty Logó

Pudingos-barackos szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nosalty
Pudingos-barackos szelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 821 kcal
  • 5% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 3280 kcal
  • 5% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 175 kcal
  • 5% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    17.2 g

Zsír

  • Összesen
    28.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    925.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    267 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    347 mg
  • Nátrium
    236 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    123.1 g
  • Cukor
    62 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    194 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    215 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    153 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    27 micro
  • β-karotin
    1567 micro
  • β-crypt
    153 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    382 micro
Összesen 821 kcal
  • 5% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    68.8 g

Zsír

  • Összesen
    115.1 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3702.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    147 mg
  • Kálcium
    1067 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    140 mg
  • Foszfor
    1386 mg
  • Nátrium
    944 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    492.4 g
  • Cukor
    248 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    775.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    860 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    42 mg
  • C vitamin:
    57 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    208 micro
  • Kolin:
    611 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    109 micro
  • β-karotin
    6267 micro
  • β-crypt
    613 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1529 micro
Összesen 3280 kcal
  • 5% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    198.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    74 mg
  • Nátrium
    51 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.4 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    46 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    336 micro
  • β-crypt
    33 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    82 micro
Összesen 175 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A barackokat megmossuk és kimagozzuk.
  2. Egy fél deci tejet kikeverünk 3 ek cukorral és a vaníliás pudingporral.
  3. A maradék tejet egy kisebb lábosban felforraljuk, és hozzáöntjük a kikevert vaníliás pudingport, sűrűre főzzük és kihűtjük.
  4. A tojássárgáját kikeverjük a 15 dkg cukorral, hozzáadjuk a vanília aromát, az olajat és a vizet, kikeverjük, majd apránként hozzáadjuk a sütőporral kikevert lisztet.
  5. A tojásfehérjét egy csipet sóval habbá verjük, majd beleforgatjuk a tésztába. Egy kisebb, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát. Evőkanalanként elosztjuk a tetején a pudingot, majd ráfektetjük a félbevágott barackokat.
  6. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, ha kész, langyosra hűtjük, felkockázzuk, majd porcukorral megszórjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 453
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 32642
  • Feltöltés dátuma: 2018. július 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyors, nyári süti, ami garantáltan elfogy, amint langyosra hűlt. :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...