r
Nosalty Logó

Piros csirke curry

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Piros csirke curry
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A piros curry pasztához

A curry-hez

Összesen 358 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A piros curry pasztához

A curry-hez

Összesen 1429 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A piros curry pasztához

A curry-hez

Összesen 98 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.8 g

Zsír

  • Összesen
    16.6 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    100 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1164.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    366 mg
  • Nátrium
    602 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    240.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    60 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    120 mg
  • Retinol - A vitamin:
    35 micro
  • α-karotin
    27 micro
  • β-karotin
    387 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    719 micro
  • Lut-zea
    426 micro
Összesen 358 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    127.2 g

Zsír

  • Összesen
    66.5 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    400 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4658.5 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    123 mg
  • Kálcium
    303 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    343 mg
  • Foszfor
    1462 mg
  • Nátrium
    2408 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    79.8 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    963.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    275 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    241 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    154 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    54 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    196 micro
  • Kolin:
    481 mg
  • Retinol - A vitamin:
    141 micro
  • α-karotin
    107 micro
  • β-karotin
    1546 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    2877 micro
  • Lut-zea
    1703 micro
Összesen 1429 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    4.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    317.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    164 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    105 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    196 micro
  • Lut-zea
    116 micro
Összesen 98 Kcal

Hozzávalók

A piros curry pasztához

A curry-hez

Elkészítés

A piros curry pasztához

  1. A chilit kimagozzuk, durvára vágjuk. A kétféle hagymát és a gyömbért megtisztítjuk, apróra vágjuk.
  2. A borsot, fahéjat, szerecsendiót, koriandert és római köményt egy forró serpenyőben kb. 2-3 percig pirítjuk.
  3. A megpirított fűszereket konyhai aprítógépbe tesszük, hozzáadjuk a leszűrt chilit, a kétféle hagymát és a gyömbért, és finomra aprítjuk. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, az olajat és kb. 2 ek vizet, sima pasztává dolgozzuk.
  4. A tejszínt a kókusztejjel és a levessel felfőzzük. A húst megmossuk, papírtörlővel leitatjuk, kockákra vágjuk, megforgatjuk az étkezési keményítőben, a fövő kókuszos-tejszínhez adjuk. Közepes hőmérsékleten kb. 5-7 percig főzzük.
  5. Hozzákeverjük a curry pasztát. Halszósszal, cukorral, sóval, citromlével ízesítjük, és további 5 percig főzzük. Megszórjuk az apróra vágott bazsalikommal.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 90
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3930
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A chili mennyiségét ízlés szerint csökkenthetjük. Ha szárított chilivel készítjük, akkor a kimagozott paprikát öntsük fel kevés forró vízzel, és hagyjuk kb. 10 percet ázni. 

Hozzávalók

A piros curry pasztához

A curry-hez

Címlapról ajánljuk

További cikkek