r
Nosalty Logó

Pikáns csirkecombok rizibizivel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Pikáns csirkecombok rizibizivel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 916 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1832 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 154 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    55.7 g

Zsír

  • Összesen
    41.3 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    238 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1514.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    66 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    95 mg
  • Foszfor
    599 mg
  • Nátrium
    646 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    78.6 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    285.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    71 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    204 micro
  • Kolin:
    168 mg
  • Retinol - A vitamin:
    35 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    433 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3619 micro
  • Lut-zea
    2167 micro
Összesen 916 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    111.5 g

Zsír

  • Összesen
    82.6 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    477 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3029.7 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    131 mg
  • Kálcium
    188 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    190 mg
  • Foszfor
    1198 mg
  • Nátrium
    1293 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    157.1 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    571.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    143 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    79 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    52 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    408 micro
  • Kolin:
    335 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    866 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    7237 micro
  • Lut-zea
    4333 micro
Összesen 1832 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    254 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    108 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    73 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    607 micro
  • Lut-zea
    363 micro
Összesen 154 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A combokat megtisztitjuk, és 10 percre hideg vízbe áztatjuk.
  2. Összeállítjuk a pácot: a ketchupot összekeverjük a sóval, borssal, paprikával, majorannával és bazsalikommal, valamint hozzáadunk 3-4 gerezd összezúzott fokhagymát.
  3. A combokat kivesszük a vízből, lecsöpögtetjük, és bedörzsöljük őket a pácba, így hagyjuk őket 10-15 percig.
  4. Egy tepsit kikenünk zsírral, és ebbe rakjuk bele egyesével a csirkecombokat.
  5. 180 fokon 30-35 percig sütjük, vagy addig, amíg ropogósnak nem ítéljük.
  6. Míg sül a hús, elkészítjük a köretet: a rizst és a zöldborsót a szokott módon megfőzzük, és összekeverjük.
  7. A fokhagymás mártogatóshoz összezúzunk 3-4 gerezd fokhagymát, és összekeverjük a majonézzel és egy csipet sóval. Jó étvágyat!:)
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5176
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 05.

Ajánló

Gyors és egyszerű, ezért mindenkinek ajánlom, aki hamar akar finomat enni.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Kedvenc ételeim közé tartozik a csirke, ezért leggyakrabban ezt készítek. Viszont szeretem megbolondítani, amihez ez a pác tökéletes választás.

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Ha a csontok mellett egyik oldalát bevágod, szépen átsül, nem marad véres-nyers a csont mellett.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek