Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ketchupos-mustáros csirkeszárnyak

Ketchupos-mustáros csirkeszárnyak
Ketchupos-mustáros csirkeszárnyak
105 perc / előkészület: 20 perc sütés: 85 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy ebéd.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát karikára vágjuk, sózzuk, ételízesítővel megszórjuk, tepsibe rakjuk.
  2. A szárnyakat bedörzsöljük sóval, borssal, ételízesítővel, a burgonyára rakjuk. Egy kevés vizet (kb. 1 dl) hozzáöntve, lefedve, 200 fokon 60 percet sütjük.
  3. A ketchuphoz keverjük a mustárt, rákenjük a szárnyakra, majd visszarakjuk még 20-25 percre.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 750
elküldve: 0
receptkönyvben: 30
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

burgonyaágyon sült csirkeszárnyak, ketchupos csirkeszárnyak krumplival sütve, csőben sült mustáros-ketchupos csirkeszárnyak krumplival

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

511
burgonya 1 kg
0 ízlés szerint
ételízesítő 1 ek
csirkeszárny 1 kg
bors 0 ízlés szerint
víz 1 dl
ketchup 5 ek
mustár 1 ek