Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Amerikai szelet

Amerikai szelet
Amerikai szelet
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors fogás, amikor épp kevés az indőnk és jól is akarunk lakni.
A sütési idő lehet hosszabb is, attól függ, milyen húst használunk. Én ezt most pulykából csináltam.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Tálalhatjuk sült krumplival, főtt rizzsel, és francia salátával.
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát durván felaprítjuk és a vajon üvegesre pároljuk.
  2. Beletesszük a többi hozzávalót és 5 perc alatt összefőzzük.
  3. Egy tűzálló tálat kivajazunk és belerakjuk a hússzeleteket.
  4. Ráöntjük a mártást és előmelegített sütőben 45 perc alatt készre sütjük.

  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 20x30X10 cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 18 234
elküldve: 9
receptkönyvben: 309
elkészítve: 12/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Julie

Mióta szakács: 2010.03.03.
67 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

BBQ gyorsan, BBQ-szószos pulyka és sertésszelet

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

mumesz
mumesz Mon, 2013-03-04 16:41

Most készítem,nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre!Te letakartad a húst sütésnél?mert én egy kerek jénaiba tettem és ráraktam a tetejét is.

dunca
dunca Sun, 2012-02-12 13:13

Én most csináltam meg és eszméletlen finom lett köszönöm a receptet

Jutti
Julie / Jutti Wed, 2011-02-09 08:40

 
Hát sajnálom h így jártál.
Kipróbáltam cukor hozzáadása nélkül is, akkor is édeskés a ketchup miatt, de nem annyira mint előtte.

Anzsalej
Anzsalej Tue, 2010-12-21 15:25

Az én férjem egyáltalán nem finnyás, most viszont megkaptam tőle, hogy :"ilyen rosszat még életemben nem ettem!" Sajnos ma mellényúltam, ez az én hibám nem a recepté. Olyanok készítsék el akik szeretik a tömény ketchupos, édes dolgokat. Nálunk abszolut sikertelenség lett, maradt belőle még jócskán holnapra is, majd kitalálok vele valamit, mert azért ételt nem dobunk ki. Így jártam! Mi speciel a mézes édes húsokat sem kultiváljuk de mikor ezt a receptet kiválasztottam, sajnos nem raktam össze magamban, hogy mégis milyenre sikeredhet. Ezért is írtam le most a saját tapasztalataimat, hogy mások akik szintén nem szeretik az édest a hússal párosítást, tanuljanak belőle. Ha valaki írt volna efféle véleményt, talán én sem járok most így. Tehát bocsánatot kérek Julie-től, mert nem téged akartalak lehúzni és kritizálni.

moca206
moca206 Mon, 2010-10-18 13:56

A párom rettenetesen finnyás...Ezt, Két pofára ette...Köszönöm, hogy bővíthetem a listámat ezzel a recepttel:-)

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Thu, 2010-10-07 16:12

Hát ez igazán guszta és különleges.Mindenképp ki fogom próbálni,mert a gyerekeim díjazzák a pikáns szószos husikat.Köszi!

338
pulykamell 40 dkg
vöröshagyma 3 közepes fej
citromlé 2 ek
1 tk
fűszerpaprika 1 teáskanál
ketchup 150 ml
vaj 2 ek
cukor 2 ek
ecet 2 ek
bors 1 tk
mustár 1 tk
víz 2.5 dl