r
Nosalty Logó

Perui borsostál

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Perui borsostál
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 516 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2062 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 98 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    24.3 g

Zsír

  • Összesen
    39.1 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    143 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    875.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    105 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    264 mg
  • Nátrium
    435 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.1 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    298.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    191 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    209 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    58 micro
  • Kolin:
    82 mg
  • Retinol - A vitamin:
    101 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    948 micro
  • β-crypt
    234 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    188 micro
Összesen 516 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    97.1 g

Zsír

  • Összesen
    156.6 g
  • Telített zsírsav
    69 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    572 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3502.4 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    421 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    199 mg
  • Foszfor
    1055 mg
  • Nátrium
    1739 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    72.6 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    1192.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    763 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    837 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    233 micro
  • Kolin:
    327 mg
  • Retinol - A vitamin:
    405 micro
  • α-karotin
    77 micro
  • β-karotin
    3790 micro
  • β-crypt
    937 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    750 micro
Összesen 2062 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    7.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    167.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    51 mg
  • Nátrium
    83 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    182 micro
  • β-crypt
    45 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 98 kcal

Elkészítés

  1. A húst felkockázzuk, megsózzuk, borsozzuk, majd megpirítjuk egy kevés olajban.
  2. A hagymát felaprítjuk, a paprikákat felkockázzuk, majd hozzáadjuk a húshoz, és addig pirítjuk, míg a hagyma kicsit nem barnul meg. Hozzáadjuk a levest.
  3. A liszttel, tejszínnel és créme fraiche-sel habarást készítünk. Hozzáadjuk a húshoz, majd sózzuk, borsozzuk, a felszeletelt fokhagymát és a szószokat is beletesszük. Rövid ideig főni hagyjuk.
  4. Ezután beletesszük az egész borsot, és főzzük még egy kicsit. Ha kell, a végén utánaízesítünk.
  • Receptkönyvben: 211
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 15625
  • Feltöltés dátuma: 2010. augusztus 06.

Ajánló

Rizzsel tálaljuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szeretem kipróbálni más országok ízet, ezúttal Peru esett választásul. Finom és könnyű íz.

Címlapról ajánljuk

További cikkek