Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pasta alla puttanesca

Pasta alla puttanesca
Pasta alla puttanesca
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon egyszerű, mégis különleges tésztaétel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olívaolajat felhevítjük, majd megpirítjuk rajta a vöröshagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a chilit, majd a sűrített paradicsomot és a vizet. Beletesszük a felkockázott aszalt paradicsomot, az olajbogyót és a kapribogyót, és készre főzzük.
  2. A tésztát kifőzzük, és a mártással elkeverve tálaljuk. A tetejét megszórjuk aprított petrezselyemmel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 9 108
elküldve: 2
receptkönyvben: 93
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

paradicsomos tészta

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

630
olívaolaj 3 ek
vöröshagyma 1 db
fokhagyma 2 gerezd
chili 0 ízlés szerint
szárított paradicsom 100 g
sűrített paradicsom 3 ek
víz 1.5 dl
fekete olajbogyó 80 g
kapribogyó 2 ek
tészta 500 g
petrezselyem 1 csokor