r
Nosalty Logó

Paprikás húsrudacskák nyárson

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Katharosz
Paprikás húsrudacskák nyárson
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Húsrudacskák

Öntet

Összesen 488 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Húsrudacskák

Öntet

Összesen 1949 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Húsrudacskák

Öntet

Összesen 107 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    39.9 g

Zsír

  • Összesen
    29.7 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    135 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2234 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    424 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    581 mg
  • Nátrium
    1091 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.3 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    343.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    224 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    113 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    56 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    85 micro
  • Kolin:
    142 mg
  • Retinol - A vitamin:
    93 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    1459 micro
  • β-crypt
    234 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    258 micro
Összesen 488 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    159.5 g

Zsír

  • Összesen
    118.9 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    542 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8936 g
  • Cink
    30 mg
  • Szelén
    203 mg
  • Kálcium
    1695 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    300 mg
  • Foszfor
    2323 mg
  • Nátrium
    4365 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    61.3 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    1374.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    898 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    27 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    454 mg
  • D vitamin:
    41 micro
  • K vitamin:
    226 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    38 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    341 micro
  • Kolin:
    567 mg
  • Retinol - A vitamin:
    372 micro
  • α-karotin
    77 micro
  • β-karotin
    5835 micro
  • β-crypt
    937 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1034 micro
Összesen 1949 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    488 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    93 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    238 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    75 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    319 micro
  • β-crypt
    51 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 107 Kcal

Hozzávalók

Húsrudacskák

Öntet

Elkészítés

Húsrudacskák

  1. A húst összedolgozzuk a finomra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, az apróra vágott kétféle paprikával és a fűszerekkel.
  2. Ezután nyolc egyenlő részre osztjuk, majd olajozott pálcára nyomkodjuk, kb. 8-10 cm hosszan rudat formálunk belőle.
  3. Egy serpenyőben 3 ek mérsékelten meleg olajon, kb. 10 perc alatt folyamatosan forgatva megsütjük a rudakat.
  4. Végül salátával és a fetás öntettel tálaljuk.

Öntet

  1. Az öntethez valókat elkeverjük, fűszerezzük, hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, és tálalásig hidegre tesszük.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 25
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 895
  • Feltöltés dátuma: 2015. február 06.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Paprikás húsrudacskák nyárson
Katharosz 489 recept

Könnyű ízletes fogás, nyáron roston is készíthetjük. Forrás: Príma konyha

Hozzászólások (0)

Hozzávalók

Húsrudacskák

Öntet

Címlapról ajánljuk

További cikkek