Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paprikás húsrudacskák nyárson

Paprikás húsrudacskák nyárson
Paprikás húsrudacskák nyárson
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű ízletes fogás, nyáron roston is készíthetjük.

Forrás: Príma konyha

hozzávalók / 4 adag

Húsrudacskák

Öntet

Szólj hozzá!

elkészítés

Húsrudacskák

  1. A húst összedolgozzuk a finomra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, az apróra vágott kétféle paprikával és a fűszerekkel.
  2. Ezután nyolc egyenlő részre osztjuk, majd olajozott pálcára nyomkodjuk, kb. 8-10 cm hosszan rudat formálunk belőle.
  3. Egy serpenyőben 3 ek mérsékelten meleg olajon, kb. 10 perc alatt folyamatosan forgatva megsütjük a rudakat.
  4. Végül salátával és a fetás öntettel tálaljuk.

Öntet

  1. Az öntethez valókat elkeverjük, fűszerezzük, hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, és tálalásig hidegre tesszük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 793
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Katharosz

Mióta szakács: 2013.01.10.
485 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: török
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

botos csevap, csevap pálcikán, darált marhafasírt joghurtos öntettel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

483
darált marhahús 50 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
piros kaliforniai paprika 1 közepes db
zöld kaliforniai paprika 1 db
1 kk
fűszerpaprika 1 teáskanál
paprikakrém 1 kávéskanál
napraforgó olaj 3 ek
feta sajt 20 dkg
joghurt 450 g
olívaolaj 1 ek
bors 0 ízlés szerint
metélőhagyma 0.5 csokor