r
Nosalty Logó

Paprikába töltött húspép panírban sütve

Osee
Paprikába töltött húspép panírban sütve
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

A húshoz

A panírozáshoz

A tálaláshoz

1027
Kalória
45.7g
Fehérje
138.6g
Szénhidrát
34.3g
Zsír
455g
Víz
243.8g
Koleszterin
14.9g
Élelmi rost
27g
Cukor
  • 7% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz

A tálaláshoz

Összesen 1027 kcal
  • 7% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz

A tálaláshoz

Összesen 4101 kcal
  • 7% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz

A tálaláshoz

Összesen 124 kcal
  • 7% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    45.7 g

Zsír

  • Összesen
    34.3 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    244 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2180 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    305 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    206 mg
  • Foszfor
    670 mg
  • Nátrium
    926 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    138.6 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

Víz

  • Összesen
    455 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    237 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    211 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    391 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    188 micro
  • Kolin:
    260 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    34 micro
  • β-karotin
    1482 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2083 micro
Összesen 1027 kcal
  • 7% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    182.7 g

Zsír

  • Összesen
    137.4 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    64 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    975 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8720.1 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    224 mg
  • Kálcium
    1219 mg
  • Vas
    38 mg
  • Magnézium
    825 mg
  • Foszfor
    2679 mg
  • Nátrium
    3703 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    554.5 g
  • Cukor
    108 mg
  • Élelmi rost
    60 mg

Víz

  • Összesen
    1820.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    946 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    845 mg
  • D vitamin:
    193 micro
  • K vitamin:
    1564 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    56 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    750 micro
  • Kolin:
    1039 mg
  • Retinol - A vitamin:
    449 micro
  • α-karotin
    138 micro
  • β-karotin
    5928 micro
  • β-crypt
    65 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8330 micro
Összesen 4101 kcal
  • 7% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.6 g

Zsír

  • Összesen
    4.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    267.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    37 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    82 mg
  • Nátrium
    113 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    17 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    55.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    48 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    182 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    255 micro
Összesen 124 kcal

Elkészítés

A húshoz

  1. Darált csirkehúst összekeverjük apróra vágott mandulával, fokhagymával, chilivel és az egész mazsolával. A kész pépet fűszerezzük.
  2. Egész éjszaka pihentetjük letakarva a hűtőben.
  3. Másnap (ha kell után fűszerezzük), majd beleütünk egy egész tojást, és jól elkeverjük.
  4. Kevés olívaolajon megdinszteljük a húst.
  5. A paprikák csumáját levágjuk, kimagozzuk, megmossuk.
  6. A kész húspépet beletöltjük a még nedves paprikába (hagyjuk nedvesen, mert így jobban tapad majd a panír).
  7. Bepanírozzuk, majd közepesen meleg olajban kisütjük.
  8. Tálaláskor citromlével ízesítjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 p
  • Főzés ideje: 20 p
  • Sütés ideje: 10 p

Spanyol, portugál, görög, ki-ki döntse el, melyik tetszik jobban! Egy biztos, mediterrán!

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek