Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Padlizsánsaláta Briós konyhájából

Padlizsánsaláta Briós konyhájából
Padlizsánsaláta Briós konyhájából
20 perc / előkészület: 15 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű padlizsánsaláta a Briós konyhájából.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A padlizsánt felszeleteljük, és bekenjük fokhagymás olajjal.
  2. Sózzuk, borsozzuk, és grillen mindkét oldalát rácsosra sütjük.
  3. Kecskesajtkrémet töltünk bele kb. 1 teáskanálnyit, és feltekerjük hasonlóképpen, mint a töltött szőlőlevelet.
  4. Egy mélyebb salátás tálba jó marék salátakeveréket halmozunk, és a sárga illetve piros koktélparadicsomot felezve elrendezzük rajta.
  5. Olívaolajjal meglocsoljuk, és ráhelyezzük a töltött padlizsán szeleteke.
  6. Pirított ciabatta szeletekkel és snidlinggel megszórva tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 996
elküldve: 2
receptkönyvben: 208
elkészítve: 6/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Briós

Mióta szakács: 2013.07.19.
3 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 1 főre
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
kalória: magas

egyéb elnevezések

padlizsántekercs, töltött padlizsán, padlizsános saláta

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

620
padlizsán 1 kis db
paradicsom 3 kis db
kecskesajt 10 dkg
salátalevél 1 közepes db
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 1 gerezd