r
Nosalty Logó

Pácolt húsok Tésztásfültől

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Pácolt húsok Tésztásfültől
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Pácolt hús

Kapros dresszing

Összesen 461 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Pácolt hús

Kapros dresszing

Összesen 3684 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Pácolt hús

Kapros dresszing

Összesen 189 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.4 g

Zsír

  • Összesen
    33.7 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    122 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    847.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    385 mg
  • Nátrium
    308 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    168.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    39 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    142 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 461 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    283.5 g

Zsír

  • Összesen
    269.5 g
  • Telített zsírsav
    67 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    116 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    65 g
  • Koleszterin
    975 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6779.8 g
  • Cink
    35 mg
  • Szelén
    370 mg
  • Kálcium
    460 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    359 mg
  • Foszfor
    3076 mg
  • Nátrium
    2464 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.5 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    1347.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    126 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    57 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    309 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    86 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    68 micro
  • Kolin:
    1138 mg
  • Retinol - A vitamin:
    115 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 3684 kcal
  • 15% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.6 g

Zsír

  • Összesen
    13.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    348.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    158 mg
  • Nátrium
    127 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 189 kcal

Hozzávalók

Pácolt hús

Kapros dresszing

Elkészítés

Pácolt hús

  1. A tarját szép szeletekre vágjuk, kb. 8-9 szelet lesz. A filézett csirkemellet feldaraboljuk csíkokra, de lehet 2x2 cm-es kockákra is!
  2. Egy nagyobb edényben elkészítjük a páclét. A fűszereket jól kikeverjük az olajban. Hozzáadjuk a húsdarabokat, szeleteket, alaposan átkeverjük a húsokat. Állni hagyjuk benne. Ha lehet, előző este pácoljuk be! Tegyük a hűtőbe. (Ha kevés az idő, minimum 2-3 órát hagyjuk benne. )
  3. A pácolt tarját kis vízzel, 1 dl, serpenyőben fedő alatt puhára pároljuk mindkét oldalát megfordítva! Ha a vizet elfőtte, kicsit megpirítjuk a szeleteket. (Ne sokáig, mert megkeményedhetnek, kiszáradhatnak.) Ebben a serpenyőben, de már víz nélkül, a pácolt csirkemell darabokat ugyanígy megfőzzük, illetve pirítjuk.
  4. Hasáb burgonyával tálaljuk, dresszinggel leöntve.

Kapros dresszing

  1. Alapanyagokat összekeverjük, betesszük a hűtőbe. (Amíg a köretet, a krumplit kisütjük.)
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 26 alkalommal
  • Receptkönyvben: 19
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1993
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 03.

Ajánló

Dresszingnek fokhagymás, kapros ízlésnek megfelelőt lehet készíteni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A család megosztott. Idősebbek a tarját szeretik, a fiatalok (alakjuk miatt) csirkemell. A magam részéről vegyesen. Bőségtál.

Hozzávalók

Pácolt hús

Kapros dresszing

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!