r
Nosalty Logó

Pácolt csülök tavaszi körettel

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Pácolt csülök tavaszi körettel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 10% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Hús

Zöldségek ízlés szerint

Összesen 1213 kcal
  • 10% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Hús

Zöldségek ízlés szerint

Összesen 1213 kcal
  • 10% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Hús

Zöldségek ízlés szerint

Összesen 143 kcal
  • 10% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    68.8 g

Zsír

  • Összesen
    85.1 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    300 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1547.6 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    60 mg
  • Kálcium
    135 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    157 mg
  • Foszfor
    859 mg
  • Nátrium
    322 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    501.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1032 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    63 mg
  • D vitamin:
    58 micro
  • K vitamin:
    76 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    151 micro
  • Kolin:
    278 mg
  • Retinol - A vitamin:
    353 micro
  • α-karotin
    2573 micro
  • β-karotin
    6808 micro
  • β-crypt
    115 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    3867 micro
Összesen 1213 kcal
  • 10% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    68.8 g

Zsír

  • Összesen
    85.1 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    300 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1547.6 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    60 mg
  • Kálcium
    135 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    157 mg
  • Foszfor
    859 mg
  • Nátrium
    322 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    501.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1032 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    63 mg
  • D vitamin:
    58 micro
  • K vitamin:
    76 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    151 micro
  • Kolin:
    278 mg
  • Retinol - A vitamin:
    353 micro
  • α-karotin
    2573 micro
  • β-karotin
    6808 micro
  • β-crypt
    115 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    3867 micro
Összesen 1213 kcal
  • 10% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    10.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    184 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    102 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    123 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    306 micro
  • β-karotin
    809 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    460 micro
Összesen 143 kcal

Hozzávalók

Hús

Zöldségek ízlés szerint

Elkészítés

Hús

  1. A csülköt megmossuk, majd jó alaposan bedörzsöljük törött paprikával, fokhagymával, bazsalikommal, borssal.
  2. Beleforgatjuk étolajba, majd így hagyjuk 2-3 napig.
  3. Sütés előtt kivesszük a hűtőből 1/2 órával.
  4. 150-180 fokon fedett villanylapon pároljuk/sütjük, amíg meg nem puhul
  5. Serpenyőben megolvasztjuk a vajat, majd rátesszük az összekockázott zöldségeket, és fedő alatt puhára pároljuk.
  6. Tálalhatjuk rizzsel vagy magában a zöldségkörettel.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 11
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2838
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szeretem a jóféle csülköt, és mostanában rákaptam a párolt zöldségre.

Hozzávalók

Hús

Zöldségek ízlés szerint

Címlapról ajánljuk

Így fagyaszd le az aprósütit, ha már nem tudod, mit...

Ebben az időszakban majd mindenki buzgón gyártja a házi aprósütit, így megeshet, hogy kissé elszámoljuk magunkat és nyakunkon marad a sütemény, mert már a szomszédnak is elege van belőle. Ilyenkor nehogy a kukába dobjuk munkánk gyümölcsét, hanem tegyük el ínségesebb időkre, jól jön az még! Mai Napi tippünk ebben segít!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...