Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Olaszos töltött csirkecomb

Olaszos töltött csirkecomb
Olaszos töltött csirkecomb
80 perc / előkészület: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A készre sült csirkecombokat tálalás előtt meglocsolhatjuk egy kis citromlével is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A combokat megmossuk, kicsontozzuk.
  2. A petrezselymet elkeverjük a kétféle hagymával, olívabogyóval, aszalt paradicsommal, oregánóval, zsemlemorzsával és parmezánnal. Annyi olajat adunk hozzá, hogy egy nedves masszát kapjunk. Sóval, borssal fűszerezzük.
  3. A csirkecombokat megtöltjük a masszával, fogvájóval összetűzzük. Sóval, borssal fűszerezzük, és egy vajjal kikent tűzálló tálba rakjuk. Meglocsoljuk az olvasztott vajjal.
  4. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 1 óra alatt aranybarnára sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 358
elküldve: 4
receptkönyvben: 113
elkészítve: 5/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1952 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült csirkecomb töltve, paradicsomos olívás csirke, fűszeres csirkecomb

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

580
csirkecomb 2 db
petrezselyem 3 teáskanál
fokhagyma 1 gerezd
vöröshagyma 0.5 közepes fej
olajbogyó 8 db
szárított paradicsom 2 db
oregánó 1 tk
zsemlemorzsa 1 ek
parmezán sajt 3 dkg
olívaolaj 1 ek
vaj 25 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vaj 1 ek