Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustáros tormás hústekercs

Mustáros tormás hústekercs
Mustáros tormás hústekercs
120 perc / előkészület: 30 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Saját találmány, ami nagyon finomra sikeredett.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bagettot darabokra szedjük, vizet öntünk rá, majd kinyomkodjuk, a krumplit apróra reszeljük.
  2. A húshoz keverjük a bagettot, a krumplit, zúzott fokhagymát, a lenmagot, a tojást, sót, borsot ízlés szerint, jól eldolgozzuk, majd fóliára prézlit szórunk, eligazítjuk rajta a húst, és lekenjük mustár és torma keverékkel, és fölcsavarjuk.
  3. Olajjal kikent tepsibe rakjuk, fóliával beborítjuk, és 200 fokon 1 órát sütjük, majd leszedjük a fóliát, és még 30 percet sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 222
elküldve: 1
receptkönyvben: 23
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, karácsonyi hidegtálak, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 5 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

mustáros vagdalt, tormás húsrolád, fűszeres fasírtrúd

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

513
darált sertéshús 1 kg
bagett 20 dkg
fokhagyma 3 gerezd
burgonya 1 közepes db
lenmag 0.5 teáskanál
tojás 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
mustár 1 ek
torma 1 ek
zsemlemorzsa 1 ek