r
Nosalty Logó

Rúdfasírt paprikásan

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
sunshine
Rúdfasírt paprikásan
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 13% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 563 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 2249 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 116 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58 g

Zsír

  • Összesen
    25.4 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    200 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1240.4 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    78 mg
  • Kálcium
    98 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    630 mg
  • Nátrium
    333 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    355.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    114 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    206 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    244 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    933 micro
  • β-crypt
    235 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    264 micro
Összesen 563 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    231.9 g

Zsír

  • Összesen
    101.7 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    800 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4961.6 g
  • Cink
    31 mg
  • Szelén
    313 mg
  • Kálcium
    393 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    344 mg
  • Foszfor
    2521 mg
  • Nátrium
    1332 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    95 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1421.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    455 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    24 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    823 mg
  • D vitamin:
    130 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    69 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    299 micro
  • Kolin:
    975 mg
  • Retinol - A vitamin:
    102 micro
  • α-karotin
    77 micro
  • β-karotin
    3732 micro
  • β-crypt
    942 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1058 micro
Összesen 2249 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    253.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    129 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    72.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    190 micro
  • β-crypt
    48 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 116 Kcal

Elkészítés

  1. A darált husit összekeverjük a fűszerekkel, addig is érik benne a fűszer, amíg összedarabolok mindegyik zöldpaprikábol egy keveset, kb. felét mindegyiknek vagy negyedét.
  2. Megdinszteljük a hagymát és fokhagymát, beletesszük a fasírtba, meg az áztatott zsömléket. Aki úgy szereti, nyersen is beleteheti a fokhagymát, és akkor csak a hagymát kell dinsztelni.:)
  3. Tepsibe teszünk alufóliát, hogy ne kelljen majd sikálni a végén, rudat formázunk a fasírtból, teszünk a tetejére és mellé kis zsiradékot, és megsütjük. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 10
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5700
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 22.

Ajánló

Nagyon finom franciasalival, krumplipürével vagy hidegen, szendvicsbe salátával, savanyú ubival, főzelékkel.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
sunshine 4 recept

Szeretjük a fasírt eme változatát, mert különleges, pikáns ízt ad a zöldpaprika. Szoktam venni 1 db zöldet, sárgát és pirosat.:) A piros a legédesebb paprika, a sárga kevésbé, a zöld nem annyira.

Címlapról ajánljuk

További cikkek