r
Nosalty Logó

Mustáros csirke tojásos salival

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Mustáros csirke tojásos salival
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A csirkéhez

A salátához

Az öntethez

Összesen 379 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A csirkéhez

A salátához

Az öntethez

Összesen 1510 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A csirkéhez

A salátához

Az öntethez

Összesen 85 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.1 g

Zsír

  • Összesen
    18.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    432 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1578.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    122 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    498 mg
  • Nátrium
    826 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.4 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    346.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    172 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    80 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    383 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    186 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    555 micro
Összesen 379 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    168.4 g

Zsír

  • Összesen
    73.7 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1727 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6314.2 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    236 mg
  • Kálcium
    487 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    279 mg
  • Foszfor
    1991 mg
  • Nátrium
    3302 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.7 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    1387.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    687 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    209 mg
  • D vitamin:
    321 micro
  • K vitamin:
    93 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    50 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    267 micro
  • Kolin:
    1532 mg
  • Retinol - A vitamin:
    618 micro
  • α-karotin
    95 micro
  • β-karotin
    744 micro
  • β-crypt
    160 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2222 micro
Összesen 1510 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    4.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    99 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    360.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    188 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    79.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    87 mg
  • Retinol - A vitamin:
    35 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    42 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    127 micro
Összesen 85 Kcal

Hozzávalók

A csirkéhez

A salátához

Az öntethez

Elkészítés

A csirkéhez

  1. A húst felszeleteljük, mustárral bekenjük és befűszerezzük.
  2. A salihoz a zöldségeket felkarikázzuk.
  3. A tojást megfőzzük, a fehérjét a zöldségekhez keverjük.
  4. Az öntet hozzávalóit összekeverjük (próbáljuk tartárhoz hasonló ízűre fűszerezni).
  5. A csirkét pici olajon megsütjük.
  6. A zöldségeket összekeverjük az öntettel, hússzelettel tálaljuk.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 95
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 7907
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 13.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Csak egy gyors könnyű vacsi, amit közösen fogyasztottunk el a pasimmal. :) Nagyon ízlett mindkettőnknek. Szerencsére még a magyaros konyhát kedvelő emberek táplálkozásába is be lehet csempészni ilyen könnyebb, ízletes vacsikat. Egy dekoratív, zöldséges tálalással még jobban fel lehetne dobni. :)

Hozzávalók

A csirkéhez

A salátához

Az öntethez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.