Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sertéscomb mazsolás-boros szószban

Sertéscomb mazsolás-boros szószban
Sertéscomb mazsolás-boros szószban
50 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A kairói fűszer adott volt, a többi meg fantázia. Igazán különleges étel kerekedett belőle.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húsokat kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és vajon megsütjük.
  2. A mazsolát vajon főzni kezdjük, és ha a szemek szépen kezdenek megduzzadni, felöntjük a borral és a tejszínnel. Hozzáadjuk a cukrot és a fűszert.
  3. Összeforraljuk, majd legalább fél órát pihentetjük.
  4. Húsra öntve, röszti burgonyával vagy krokettel tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 392
elküldve: 0
receptkönyvben: 46
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsirai Éva

Mióta szakács: 2010.03.05.
67 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fűszeres sertéscomb tejszínes-mazsolás szósszal, sült comb mazsolás szószban

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

HÉvi87
HÉvi87 Sun, 2013-12-01 16:11

Mihez hasonlít a fűszerkeverék? Be tudom valahol szerezni itthon is nagyobb boltokban vagy mivel lehet helyettesíteni?
Az alap ötlet nagyon tetszik...:)

Köszi a segítséget!

706
sertéscomb 1 kg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
mazsola 10 dkg
ételízesítő 1 teáskanál
cukor 1 teáskanál
vaj 3 ek
fehérbor 1.5 dl
főzőtejszín 2 dl