Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mindentbele gyümölcskenyér

Mindentbele gyümölcskenyér
Mindentbele gyümölcskenyér
60 perc / előkészület: 15 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Már forrón fel fogjátok vágni, és ahogy eszitek, érezni fogjátok benne az olvadt csokoládét!

De azért várjátok meg, amíg kicsit kihűl :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A cukrot habosra keverjük a tojással.
  2. Hozzáadjuk a sütőport, tejfölt, lisztet.
  3. Beleszórjuk a finomságokat, az aszalt gyümölcsöket, csokoládét, magvakat.
  4. Kivajazott, kilisztezett őzgerincformába vagy püspökkenyérformába simítjuk. Ne tegyük tele a tepsit!
  5. Előmelegített sütőben 150-160 fokon 45 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 150°C
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 172
elküldve: 1
receptkönyvben: 24
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

DOHA

Mióta szakács: 2014.06.24.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

gyümölcskenyér finomságokkal, gyümölcskenyér gazdagon

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

841
finomliszt 30 dkg
sütőpor 1 csomag
fahéj 2 kávéskanál
szegfűbors 1 kávéskanál
instant kakaópor 1 ek
szerecsendió 1 kávéskanál
tojás 1 db
cukor 8 dkg
tejföl 1 dl
alma 1 közepes db
1 csipet
aszalt gyümölcsök 50 g
dió 50 g
földimogyoró 50 g
mandula 50 g
tejcsokoládé 50 g
étcsokoládé 50 g