Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Meleg laskagomba-saláta

Meleg laskagomba-saláta
Meleg laskagomba-saláta
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Annyira szép, friss laska volt az üzletben, hogy nem volt szívem otthagyni. 

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Szuvidált kacsamellhez készítettem, volt hozzá még főtt-sült újkrumpli

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Elkészítjük az öntetet: a fokhagymát átpréseljük. Összekeverjük az olívával, balzsamecettel, a reszelt citromhéjjal és az apróra vágott snidlinggel. Hagyjuk az egészet állni, hagy összeérjenek az ízek.
  2. A laskagombát egyforma darabokra vágjuk. Nagy serpenyőben, kevés olajon, erős lángon, rázogatva szépen megpirítjuk.
  3. Beleöntjük a tálba, rákanalazzuk az öntetet. Jól összekeverjük, és szorosan lefedjük, hogy átjárja a gombát az öntet.
  4. Langyosan tálaljuk. Csak a tányéron sózzuk, borsozzuk.
  • költség: 500 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 634
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Pogácsa

Mióta szakács: 2014.01.01.
226 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: köret

egyéb elnevezések

gombasaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

169
olívaolaj 1 ek
laskagomba 30 dkg
olívaolaj 2 ek
fokhagyma 1 gerezd
balzsamecet 1 ek
citromhéj 0.5 citromból nyert
snidling 0.5 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint