Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Maradékmentő zöldsaláta csicseriborsóval

Maradékmentő zöldsaláta csicseriborsóval
Maradékmentő zöldsaláta csicseriborsóval
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (15)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors nyári saláta, amit humuszból maradt csicseriborsóval csináltam.

hozzávalók / 2 adag

A salátához

A vinegretthez

ajánlat

Csicseriborsó helyett kockázott maradék húst is használhatunk.

Szólj hozzá!

elkészítés

A salátához

  1. A csicseriborsót leöblítjük. A répát megmossuk, megpucoljuk, és lereszeljük. A paradicsomokat félbevágjuk, a salátát lemossuk, és centrifugával leszárítjuk.
  2. A fűszereket felaprítjuk.
  3. Minden hozzávalót egy tálba öntünk.

A vinegretthez

  1. Az összes hozzávalót kis tálba tesszük, és kikeverjük.
  2. A salátára öntjük, és azonnal tálaljuk. Ha szükséges, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 19 153
elküldve: 5
receptkönyvben: 298
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Dacota

Mióta szakács: 2009.11.28.
537 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
maradék ételből: maradék húsból
szezon: nyár
kategória: saláta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

zöldsaláta, mustáros csicseriborsós zöldsaláta

Hozzászólások (15)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

186
csicseriborsó konzerv 12 g
salátakeverék 100 g
koktélparadicsom 10 db
sárgarépa 1 közepes db
feta sajt 20 g
kapor 2 ek
petrezselyem 2 ek
dijoni mustár 2 teáskanál
olívaolaj 3 ek
balzsamecet 1 ek
méz 0.5 teáskanál