Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tarka csicseriborsó-saláta

Tarka csicseriborsó-saláta
Tarka csicseriborsó-saláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom saláta, amelyet köretként vagy friss pitával önálló ételként is tálalhatunk.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csicseriborsót hideg vízzel leöblítjük, leszűrjük. Egy edénybe tesszük.
  2. A hagymát vékony gyűrűkre vágjuk. A paprikát, paradicsomot és az uborkát kockákra vágjuk. A mentát apróra vágjuk. Az egészet a csicseriborsóhoz adjuk.
  3. A citromlevet sóval, borssal, római köménnyel és korianderrel ízesítjük, majd hozzákeverjük az olajat.
  4. A dresszinget a salátára locsoljuk, és jól összekavarjuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 305
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

csicserisaláta, vegyes saláta csicseriborsóval

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

198
csicseriborsó konzerv 200 g
sárga kaliforniai paprika 1 db
paradicsom 2 közepes db
kígyóuborka 0.5 közepes db
újhagyma 4 közepes db
menta 4 szál
citromlé 4 ek
olívaolaj 4 ek
római kömény 0 ízlés szerint
koriander 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint