Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Majonézes-kefires burgonyasaláta

Majonézes-kefires burgonyasaláta
Majonézes-kefires burgonyasaláta
80 perc / előkészület: 50 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Millióféleképpen lehet a burgonyasalátát díszíteni.

hozzávalók / 4 adag

A salátához

A díszítéshez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát héjában megfőzzük, megpucoljuk, és karikára szeleteljük.
  2. Készítünk 1/2 l cukros-ecetes salátalevet, amibe belekeverjük a burgonyát. Legalább 1 órát hagyjuk benne állni.
  3. A kefirt összekeverjük a majonézzel, mustárral, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és beleforgatjuk a leszűrt burgonyát és a felkockázott hagymát.
  4. Egy tálon eligazgatjuk tortaformában. Ízlés szerint dekoráljuk sárgarépa karikákkal és olívabogyókkal.
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 354
elküldve: 0
receptkönyvben: 53
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1132 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: köret

egyéb elnevezések

krumplisaláta, majonézes burgonyasaláta, kefires krumplisaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

349
burgonya 1 kg
lila hagyma 1 nagy db
kefir 4 dl
majonéz 80 g
mustár 2 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
ecet 1 teáskanál
cukor 1 teáskanál
olajbogyó 12 db
sárgarépa 1 kis db